Sinu ostukorv on hetkel tühi.
Sinu ostukorv on hetkel tühi.
Restorani PULL loojateks ja omanikeks on tuntud grillmeistrid Andres Tuule ja Enn Tobreluts, kes on rahvusvaheliselt tunnustatud BBQ- ja grillikoolitaja, catering-teenuse pakkuja, kaupade maaletooja, väärt konsultant lihatööstustele ning väärika elutööpreemia “Panus Eesti grillikultuuri arendamiseks” omanik.
Restoran Pulli eesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavaid grillroogasid ja sinna juurde tervislikke salateid jm. Loomulikult on tähtsal kohal parimad veinid ja ka muud joogid. Kõik veinid on Pullis saadaval nii pudeli kui klaasi kaupa, paljud neist Coravin-meetodil.
Toitude valmistamisel kasutatakse ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest. Restoran Pull kasutab toiduvalmistamisel üksnes puurivabade kanade mune. Lihavalmistamisel on suur rõhk ehtsal tulel – enamus roogasid grillitakse otse süte kohal ja mõni ka süte sees. Meie restorani üks firmaroogadest on Enn Tobrelutsu kuulus süte sees küpsetatud steik (dirty steak).
Populaarseimad toidud Pullis on linna parim lihaveise marmorsteik, lihaveiseribi, rebitud siga, Pull burger, kuulus part, plangulõhe, ceviche, supertoit salat ja palju muud. Lisaks suurepärasele köögile ja parimale toidule loovad restoranis suurepärase meeleolu ka õdus miljöö, hea muusika ja tõeliselt stiilne kaasaegne interjöör ajaloolises hoones. Sisearhitektuurse projekti autor on Ace of Space’i sisearhitekt Ines Haak ja disainer Aap Piho, seintel olevad kunstiteosed on andeka noorkunstniku Silver Koppeli poolt maalitud. Pulli graafilise stiili on loonud Eastwood Advertising.
E–R 11:30–23:00
L 14:00–23:00, P suletud