Sinu ostukorv on hetkel tühi.
Sinu ostukorv on hetkel tühi.
Juba kolmandat aastat järjest on restoran HÄRG ka 2024. aastal tunnustatud MICHELIN Guide Estonia poolt tiitliga Bib Gourmand!
Restoranide HÄRG omanikeks on tuntud grillmeistrid Enn Tobreluts ja Andres Tuule. Restoran Härg asutati 2018. a.
Restorani Härg eesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavaid grillroogasid ja sinna juurde tervislikke salateid jne. Loomulikult on tähtsal kohal parimad veinid ja ka muud joogid, restorani HÄRG veinikaart on sealjuures eriti lai. Enamus veine on saadaval nii pudeli kui klaasi kaupa, paljud neist Coravin-meetodil.
Härjas kasutatakse toitude valmistamisel ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest. Restoran Härg kasutab toiduvalmistamisel üksnes puurivabade kanade mune. Suur rõhk on ehtsal tulel – paljud road grillitakse otse süte kohal ja mõni ka süte sees. Meie restoranide üks firmaroogadest on Enn Tobrelutsu kuulus süte sees küpsetatud steik (dirty steak). Lisaks suurepärasele köögile ja parimale toidule loovad restoranis suurepärase meeleolu ka õdus miljöö, hea muusika ja tõeliselt stiilne kaasaegne interjöör ajaloolises hoones. Sisearhitektuurse projekti autor on Ace of Space’i sisearhitekt Ines Haak ja disainer Aap Piho. Seintel olevad kunstiteosed on andeka noorkunstniku Silver Koppeli poolt maalitud. Graafilise stiili on loonud Eastwood Advertising.
E–N 11:30–23:00
R 11:30–24:00
L 14:00–24:00